Komunitní škola Borovany

Žižkovo náměstí 107
373 12 Borovany
604 736 064 - Jana Boušová

č. ú. : 3722564389/0800
ksborovany@gmail.com

 

 

Pozvánky Komunitní školy

01.11.2012 08:16

Podzimní kurzy Komunitní školy Borovany jsou v plném proudu, za což díky zejména lektorům a účastníkům, kteří si našli čas a rozvíjejí zde své zájmy. Největší ohlas mají již tradičně kurzy jazykové. Tři dny v týdnu pořádáme kurzy anglického i německého jazyka, oba ve třech úrovních – začátečníci, mírně pokročilí a pokročilí. Pod heslem kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem, rozbíháme od října i kurz italštiny pro začátečníky. Informační schůzka, kde bude domluven termín výuky a bližší podrobnosti, proběhne v úterý 2. října od 17 hodin v přístavbě radnice (prostory MAS Sdružení Růže). Všichni zájemci jsou srdečně zváni.

Pro osvěžení gramatiky a seznámení se s novými pravidly bude otevřen i kurz jazyka českého. Zájemci nechť sledují naše webové stránky a nástěnky ve městě, kde brzy zveřejníme bližší informace.

V Domě s pečovatelskou službou, v klubovně v 1. patře, probíhá každé pondělí a čtvrtek vždy od 17 hodin kurz trénování paměti. Přijďte se dozvědět něco nového, potrápit svou paměť a hlavně, strávit příjemnou hodinku ve společnosti stejně nadšených účastníků.

Těšíme se na vaši účast. Komunitní škola Borovany