Komunitní škola Borovany

Žižkovo náměstí 107
373 12 Borovany
604 736 064 - Jana Boušová

č. ú. : 3722564389/0800
ksborovany@gmail.com

 

 

Na půdě

20.10.2012 09:23

Díky vstřícnosti Města Borovany získala komunitní škola k užívání prostory „Na půdě“, tedy v nově zrekonstruovaném podkroví v Podzámčí (vchod od MC Borovánek). Využívat je bude společně s Nazaretem a Borovánkem, což je myslíme si ideální spojení. V průběhu pracovního dne je prostor k dispozici sociálním službám, v podvečer se sem nastěhují znalostí chtiví dospělí a o víkendech, zde rodiče mohou pořádat různé prorodinné akce. Za tuto možnost jsme moc rádi a mimo jiné i touto cestou za ni děkujeme.

 

Od ledna pro vás připravujeme kurz Účetnictví a daně v praxi. Předběžní zájemci se mohou již dnes hlásit na e-mail: ksborovany@gmail.com. Bližší informace upřesníme v prosincovém Zpravodaji a budou na našich webových stránkách www.ksborovany.cz.

Těšit se můžete také na seminář Osobní a rodinné finance v praxi v rámci vzdělávacího programu společnosti CVD, s. r. o. Přesný termín a podrobné informace budou opět na našich webových stránkách a dozvíte se o něm jistě i z plakátů, které budou včas vyvěšeny.