Komunitní škola Borovany

Žižkovo náměstí 107
373 12 Borovany
604 736 064 - Jana Boušová

č. ú. : 3722564389/0800
ksborovany@gmail.com

 

 

Březnová nabídka komunitní školy

26.02.2014 11:07
Jaro už se nezadržitelně blíží, jazykové kurzy jsou v plném proudu (byť, chtěl-li by se někdo ještě přidat, bude vítán – zmeškal první dvě hodiny, které snadno dožene, a které mu navíc nebudeme účtovat!). 
V úterý 25. března se můžete těšit na bezplatnou besedu pořádanou ve spolupráci s Novohradskou občanskou společností k tématu FINANČNÍ GRAMOTNOSTI. Lektoři Aleš Tlačbaba a Tereza Lysoňková poutavou formou ozřejmí svět peněz. Máte určitý obnos peněz, nechcete je všechny investovat do borovanského pivovaru a hledáte další tipy? Zlato, akcie, nemovitosti… co je výhodné, kde jsou jaká rizika… 
Naopak, na investice vám již nezbývá, protože máte hned několik úvěrových smluv, životních pojistek a dalších závazků? Chtěli byste si ujasnit co má smysl a co ne? Přemýšleli jste o tom, že většina životních pojistek je pro případ úmrtí, ale více než 90% pojistných událostí se týká úrazů? Chcete i vaši smlouvu postavit tak, aby vám kryla záda v případě úrazu a nejen v případě nejhorším? Poradíme, co po pojišťovacích agentech chtít. 
Netápejte více a přijďte v úterý 25. března v 17 hodin do Podkroví v Podzámčí. Zkušení lektoři vám nejen vysvětlí pojmy, ale také popíší praxi a na závěr v rámci bezplatné poradny také poradí k individuálním případům.
 
V pátek 28. března od 17:30 si nenechte ujít přednášku k tématu VHODNÉ OBUVI. Lektorka Janka Tóthová, zakladatelka webu www.nohynaboso.cz, bude hovořit nejen o nejnovějších odborných pohledech na věc kolem správné chůze a vhodného obutí, ale navíc vše doplní o své letité zkušenosti a praxi. Těšit se můžete i na ukázku bot, které vám díky svým materiálovým vlastnostem dají pocítit chůzi skoro na boso. Ukázku bot, které dovolí vašim svalům na chodidle plně pracovat, které poskytnou dostatečný prostor všem vašim prstům a které mohou pomoci vyřešit bolesti vašich zad. Nejedná se o boty zázračné, jen o boty plně podporující přirozenost našich chodidel. Takové boty dnes vyrábí specializované firmy, ale i značky velkoobchodů s obuví či obuvníci s bezmála stoletou tradicí. Téma vhodné obuvi je dnes tak žhavé, vinou tolik se zhoršujícího stavu našich chodidel a alarmující je, že i chodidel našich dětí, že dokonce vznikla již i ryze česká obuvnická firma zabývající se výrobou pro chodidla a chůzi správné obuvi! Ale více už opravdu až na přednášce .
Těšíme se na vaši účast, zkušenosti, otázky a případné ukázky obuvi, se kterou máte zkušenosti právě vy. Vstupné je 80 korun.