Komunitní škola Borovany

Žižkovo náměstí 107
373 12 Borovany
604 736 064 - Jana Boušová

č. ú. : 3722564389/0800
ksborovany@gmail.com

 

 

Beseda na téma "přírodní koupaliště"

15.10.2012 08:28

Snad všichni borovanští zaregistrovali stavbu dlouho avizovaného přírodního koupaliště pod školou. V souvislosti s blížícím se otevřením nás napadají mnohé otázky. Jak systém čištění na přírodní bázi funguje? Zvládnou rostliny nápor návštěvníků v letní sezóně? Jak bude vypadat voda, bude průzračná či s bahnitým dnem? Jak se do bazénu bude vstupovat, nebudeme se prodírat kapradím? Budeme moci v zimě na zamrzlé vodní ploše bruslit? Na co všechno se v areálu můžeme těšit (dětské brouzdaliště, hřiště, občerstvení…)? Jaká bude cena vstupného a jaká otevírací doba?Otázek se skutečně najde nespočet. A proto pořádáme veřejnou besedu o přírodním koupališti a jeho využití v Borovanech.

Všechny srdečně zveme v úterý 23. října od 17 hodin do nově zrekonstruovaných půdních prostor v podzámčí (vstup od Mateřského centra Borovánek). Fungování koupaliště a stavbu jako takovou představí pan inženýr Vojtěch Doležal, který místní stavbu řídí. Provoz a možnost využití místa pak pan starosta Stanislav Malík.

Vaše případné dotazy ke koupališti můžete již dnes zasílat na e-mail: ksborovany@gmail.com, vhazovat do schránky Informačního centra či MAS Sdružení Růže. V závěru besedy se na vše pokusíme odpovědět.

Na vaši účast se těší členové Komunitní školy Borovany.